2009-08-31 98039
1 2 3 4
Blandeto : 2009-08-31 17:55:44
Ładna.. Poważna się wydaje. Ale fajna.


Na 15 i 29 widać bliznę :) Przeklęty sylikon...
maateos : 2009-08-31 18:17:30
bardzo ładna, ma coś w sobie:)
blueeyes : 2009-08-31 19:50:27
Bardzo ładna, mimo tej męskiej szczęki.
Riposta : 2009-08-31 20:05:01
Blandeto widzę ,że dbasz o szczegóły co do blizny... A mnie zawsze zastanawiało po co te kobiety się faszerują tym silikonem... ???!!!
cruz : 2009-08-31 20:11:27
brzydka
Master : 2009-08-31 20:24:14
MILF ! :)
kdx125 : 2009-08-31 20:39:40
Cruz ma racje ;)
JimyMariano : 2009-08-31 20:51:54
bebe lala
jaume : 2009-08-31 20:52:06
Racja, taka ładna to ona nie jest. A tak ogólnie to KTO TO JEST? Wokalistka, aktorka, psia treserka czy ktoś znany z bycia znanym? :)
kdx125 : 2009-08-31 21:00:38
Ja tak samo się zastanawiałem. Zagrała w filmie Underworld –bunt lykanów .
Aktorka dla mnie ,bardzo mało znana .Nic specjalnego drugoplanowa.
jaume : 2009-08-31 21:30:34
grała LYKANA? może stąd te blizny w okolicy biustu - ktoś się wgryzł :)
margaux : 2009-08-31 22:30:22
Moim zdaniem (podkreślam), mając duże piersi w żaden sposób nie można wyglądać dobrze.
Blandeto : 2009-08-31 22:54:57
xxXripostaXx nie dbam o szczegóły "co do blizn" ale widzę ewidentnie rzucającą się w oczy blizne -tyle. Miała małe piersi, miła potrzebę powiększenia ich to to zrobiła. Nie czepiam się. Mówie tylko.

Margaux -to już jest kwestia gustu :) I ona nie ma duuużych piersi tylko ma większe średnie xD Bo np. taka Ewa Sonet co miała by powiedzieć... Albo jordan. To są już kolosy...
axerdz : 2009-09-01 05:49:28
87 - długi biały płaszczyk, ażurowa bluzka, jeansy i... starte trepy. Dziewczyna mogłaby brać lekcje doboru ubrań choćby u Brada Pitta...
Master : 2009-09-01 16:55:56
A tam piszcie czy fajna czy nie
myszka : 2009-09-01 17:01:24
nie mam pojęcia kim ona jest i o jakim filmie piszecie, po co tyle zdjęć jednej mało interesującej kobitki, nie sądzę żeby ktokolwiek zobaczył je wszystkie, NO BO PO CO?
Korred : 2009-09-01 17:09:11
na pierwszy rzut oka - Hermafrodyta albo Transwestyta...ale sieć mówi, że ponoć aktorKA ;)
jacinoo : 2009-09-02 19:03:15
filmografia - Rhona Mitra

Filmy
2009: Underworld: Bunt Lykanów (Underworld: Rise of the Lycans) jako Sonja
2009: Stolen Lives jako Barbara
2009: Separation City jako Katrien
2008: Doomsday jako Eden Sinclair
2007: Numer 23 (Number 23, The) jako Laura Tollins
2007: Strzelec (Shooter) jako Alourdes Galindo
2006: Zew krwi (Skinwalkers) jako Rachel
2004: Spartakus (Spartacus) jako Varinia
2003: Życie za życie (Life of David Gale, The) jako Berlin
2003: Autostrada grozy (Highwaymen) jako Molly
2003: Skazani na siebie (Stuck on You) jako Ślicznotka na przystanku
2002: Ali G (Ali G Indahouse) jako Kate Hedges
2002: Dziewczyna z Alabamy (Sweet Home Alabama) jako Tabatha Wadmore-Smith
2000: Człowiek widmo (Hollow Man) jako Sąsiadka Sebastiana
2000: Dorwać Cartera (Get Carter) jako Geraldine
1999: Beowulf - pogromca ciemności (Beowulf) jako Kyra
i to nie wszystko na podstawie: Link
DJRadioActiv : 2009-09-03 21:21:20
A mi tam się wogóle nie podoba... Jeszcze w dodatku nie umie się ubierać - kto normalny ubierze japonki do garnituru??
DJRadioActiv : 2009-09-03 21:22:23
BTW prośba do zarządu widelcowatego - żęby dodawali do kazdej galerii zdjęć znanych osób krótki zyciorys
jezior88 : 2009-09-05 12:44:23
Bardzo ładna, dojrzała kobieta. Lepsze wrażenie robi w filmach niż na fotkach.
SKAdek : 2009-09-06 19:15:33
Zajebista jest...;]
Boiled72 : 2010-08-03 14:23:07
Padło pytanie skąd jest znana. Dziś już nie każdy pamięta, ale to była jedna z pierwszych dublerek Lary Craft na targach gier komputerowych...
Mowa oczywiście o współpracy z firmą Eidos i pierwszych Tomb Raiderach... Bagatela rok 1996 (!)