2009-08-31 90790
1 / 4
Rhona Mitra
Rhona Mitra
Rhona Mitra
Rhona Mitra
Rhona Mitra
Rhona Mitra
Rhona Mitra
Rhona Mitra
Rhona Mitra
Rhona Mitra
Rhona Mitra
Rhona Mitra
Rhona Mitra
Rhona Mitra
Rhona Mitra
Rhona Mitra
Rhona Mitra
Rhona Mitra
Rhona Mitra
Rhona Mitra
Rhona Mitra
Rhona Mitra
Rhona Mitra
Rhona Mitra
Rhona Mitra
1 2 3 4
Blandeto : 2009-08-31 17:55:44
Ładna.. Poważna się wydaje. Ale fajna.


Na 15 i 29 widać bliznę :) Przeklęty sylikon...
maateos : 2009-08-31 18:17:30
bardzo ładna, ma coś w sobie:)
blueeyes : 2009-08-31 19:50:27
Bardzo ładna, mimo tej męskiej szczęki.
Riposta : 2009-08-31 20:05:01
Blandeto widzę ,że dbasz o szczegóły co do blizny... A mnie zawsze zastanawiało po co te kobiety się faszerują tym silikonem... ???!!!
cruz : 2009-08-31 20:11:27
brzydka
Master : 2009-08-31 20:24:14
MILF ! :)
kdx125 : 2009-08-31 20:39:40
Cruz ma racje ;)
JimyMariano : 2009-08-31 20:51:54
bebe lala
jaume : 2009-08-31 20:52:06
Racja, taka ładna to ona nie jest. A tak ogólnie to KTO TO JEST? Wokalistka, aktorka, psia treserka czy ktoś znany z bycia znanym? :)
kdx125 : 2009-08-31 21:00:38
Ja tak samo się zastanawiałem. Zagrała w filmie Underworld –bunt lykanów .
Aktorka dla mnie ,bardzo mało znana .Nic specjalnego drugoplanowa.
jaume : 2009-08-31 21:30:34
grała LYKANA? może stąd te blizny w okolicy biustu - ktoś się wgryzł :)
margaux : 2009-08-31 22:30:22
Moim zdaniem (podkreślam), mając duże piersi w żaden sposób nie można wyglądać dobrze.
Blandeto : 2009-08-31 22:54:57
xxXripostaXx nie dbam o szczegóły "co do blizn" ale widzę ewidentnie rzucającą się w oczy blizne -tyle. Miała małe piersi, miła potrzebę powiększenia ich to to zrobiła. Nie czepiam się. Mówie tylko.

Margaux -to już jest kwestia gustu :) I ona nie ma duuużych piersi tylko ma większe średnie xD Bo np. taka Ewa Sonet co miała by powiedzieć... Albo jordan. To są już kolosy...
axerdz : 2009-09-01 05:49:28
87 - długi biały płaszczyk, ażurowa bluzka, jeansy i... starte trepy. Dziewczyna mogłaby brać lekcje doboru ubrań choćby u Brada Pitta...
Master : 2009-09-01 16:55:56
A tam piszcie czy fajna czy nie
myszka : 2009-09-01 17:01:24
nie mam pojęcia kim ona jest i o jakim filmie piszecie, po co tyle zdjęć jednej mało interesującej kobitki, nie sądzę żeby ktokolwiek zobaczył je wszystkie, NO BO PO CO?
Korred : 2009-09-01 17:09:11
na pierwszy rzut oka - Hermafrodyta albo Transwestyta...ale sieć mówi, że ponoć aktorKA ;)
jacinoo : 2009-09-02 19:03:15
filmografia - Rhona Mitra

Filmy
2009: Underworld: Bunt Lykanów (Underworld: Rise of the Lycans) jako Sonja
2009: Stolen Lives jako Barbara
2009: Separation City jako Katrien
2008: Doomsday jako Eden Sinclair
2007: Numer 23 (Number 23, The) jako Laura Tollins
2007: Strzelec (Shooter) jako Alourdes Galindo
2006: Zew krwi (Skinwalkers) jako Rachel
2004: Spartakus (Spartacus) jako Varinia
2003: Życie za życie (Life of David Gale, The) jako Berlin
2003: Autostrada grozy (Highwaymen) jako Molly
2003: Skazani na siebie (Stuck on You) jako Ślicznotka na przystanku
2002: Ali G (Ali G Indahouse) jako Kate Hedges
2002: Dziewczyna z Alabamy (Sweet Home Alabama) jako Tabatha Wadmore-Smith
2000: Człowiek widmo (Hollow Man) jako Sąsiadka Sebastiana
2000: Dorwać Cartera (Get Carter) jako Geraldine
1999: Beowulf - pogromca ciemności (Beowulf) jako Kyra
i to nie wszystko na podstawie: Link
DJRadioActiv : 2009-09-03 21:21:20
A mi tam się wogóle nie podoba... Jeszcze w dodatku nie umie się ubierać - kto normalny ubierze japonki do garnituru??
DJRadioActiv : 2009-09-03 21:22:23
BTW prośba do zarządu widelcowatego - żęby dodawali do kazdej galerii zdjęć znanych osób krótki zyciorys
jezior88 : 2009-09-05 12:44:23
Bardzo ładna, dojrzała kobieta. Lepsze wrażenie robi w filmach niż na fotkach.
SKAdek : 2009-09-06 19:15:33
Zajebista jest...;]
Boiled72 : 2010-08-03 14:23:07
Padło pytanie skąd jest znana. Dziś już nie każdy pamięta, ale to była jedna z pierwszych dublerek Lary Craft na targach gier komputerowych...
Mowa oczywiście o współpracy z firmą Eidos i pierwszych Tomb Raiderach... Bagatela rok 1996 (!)